Steeds gratis verzending vanaf slechts € 50

Garantie


Garantietermijn

Alle producten hebben een standaard fabrieksgarantie variërend van één jaar tot levenslang. De fabrieksgarantie geldt naast de wettelijke garantie van 2 jaar voor particulieren. Mocht een product defect zijn of gaan, neem dan contact op met onze klantenservice op telefoonnummer 09/2361607 of per email. Afhankelijk van het probleem en het product zoeken wij dan een passende oplossing voor u.

Wettelijke garantie van 2 jaar voor particuliere aankopen

Garantie afhandeling

U kan ervoor kiezen om de herstelling via ons te laten verlopen of rechtstreeks met de fabrikant en/of invoerder. Doorgaans verloopt dit laatste sneller dan een afhandeling via ons, aangezien u een tussenstap uitschakelt. Neem contact op met ons en we laten u weten hoe de garantie-afhandeling via de fabrikant verloopt.

Garantieverlengingen

Wij bieden ook garantieverlengingen aan via Actua. Dit vormt een aanvulling op de garantie waar u al recht op heeft. U kan daar vrijwillig voor kiezen. Alle kosten bij de herstelling worden hierdoor gedekt. Vraag inlichtingen aan onze adviseurs in de winkel.

Fabrieksgarantie

Elke fabrikant en/of invoerder geeft garantie op zijn producten, meestal is dit 1 á 2 jaar. Dat gebeurt volgens zijn eigen voorwaarden, die per product kunnen verschillen. Als de fabrikant en/of invoerder kan aantonen dat u zelf verantwoordelijk bent voor een defect, dan kunt u geen aanspraak maken op de garantie en zijn de kosten voor u.