Steeds gratis verzending vanaf slechts € 50

 • PC's op maat
 • Gaming
 • Folder
 • Retourneren


  Herroepingsrecht

  U heeft als particulier het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overreenkomst te herroepen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. Het product dient dan wel compleet te zijn en in zijn oorspronkelijke ongeopende verpakking te zitten. Producten die beschadigd, gebruikt of incompleet zijn, komen niet voor terugbetaling in aanmerking.

  Deze 14 dagen bedenktermijn geldt uitsluitend voor consumenten en voor aankopen gedaan in onze online shop. Aankopen voor professioneel gebruik (elke aankoop op firmanaam en/of met BTW-nummer) kunnen niet geretourneerd worden.

  Een online aankoop (of aankoop op afstand) omvat een bestelling en een betaling via onze webshop, met levering van de goederen bij u thuis. Een aankoop (of reservatie) via onze webshop, maar afhalen van deze goederen en betaling ervan in onze winkel is geen aankoop op afstand, daar geldt bijgevolg geen herroepingsrecht voor.

  Eventuele kosten en het risico van het retourzenden zijn voor uw rekening. Mocht een retourpakket onverhoopt niet bij ons aankomen dan is de koper, als afzender van het pakket, aansprakelijk. Zorgt u er dus altijd voor dat het pakket aangetekend aan ons retour komt. Dit voorkomt onnodige discussies tussen u, de vervoerder en ons.

  De verzendkosten die u aan ons heeft betaald krijgt u na retourzending weer terug. Tenzij de initiële aanschaf uit meerdere producten bestond en u maar één product retourneert. U ontvangt het aankoopbedrag binnen 10 dagen terug op uw rekening.

  Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijv. schriftelijk per post of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruik maken van het bijgevoegde modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht.

  Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.


  Retourprocedure

  • Neem contact op met onze klantenservice via telefoon 09/2361607, per mail info@extrasoft.be of per post Brugsesteenweg 212, 9000 GENT of vul het herroepingsformulier in.
  • Zorg voor een gedegen omverpakking en stuur enkel complete ongeopende producten retour.
  • Zorg dat u uw zending voldoende gefrankeerd opstuurt, zelf terugbezorgen in onze winkel is uiteraard ook mogelijk.


  Retouradres

  EXTRASOFT bvba
  T.a.v. afdeling Retouren
  Brugsesteenweg 212
  9000 GENT


  Uitzonderingen bij retourneren of ruilen

  Een aantal producten kunnen niet geruild of geretourneerd worden:

  • Geopende, geïnstalleerde of geregistreerde software
  • Geopende verbruiksartikelen zoals inkt en toners
  • Artikelen die om hygiënische redenen niet geruild kunnen worden zoals in-ear-headsets (indien geopend)
  • Artikelen die beschadigd of incompleet zijn
  • Artikelen die speciaal voor u gemaakt zijn