Blog

We kunnen er echt niet meer omheen. De wereld van de tablets is echt volwassen geworden. De voorbije weken hebben alle grote merken hun nieuwste versies voorgesteld. En wat valt op?

Lees meer

Wie een vandaag een Nokia Lumia 625 aanschaft krijgt er via de webstek van Nokia een gratis gekleurde cover bovenop. Maar met dit toestel krijg je natuurlijk veel meer dan alleen maar een kleurtje. Zo is er de ervaring van het grote scherm. Met een 4.7 inch scherm heb je net dat tikkeltje meer ruimte om video's te kijken, op het internet te surfen, spelletjes te spelen, maar ook je apps te gebruiken.

Lees meer

Overal heb je bestanden staan. Op je vele iDevices, je computer, de harde schijf van je digibox en zo kunnen we het rijtje nog een eindje langer maken. Daarom is het niet alleen goed om het juiste apparaat uit te kiezen om dit alles te beheren, maar het is zeker niet verkeerd om ook voor je thuis een strategie te ontwikkelen om deze data in goede banen te leiden.

Lees meer

Outlook app is vernieuwd

21-10-13 20:51

Microsoft blijft zich inspannen om zijn software ook toegankelijk te maken op andere platformen. Deze keer kreeg de app om Outlook.com te benaderen een face-lift. Het is natuurlijk ook voor een stuk noodgedwongen. Net geen 70 procent van de Outlook.com gebruikers benaderen hun e-mail via mobiele toestellen. Dus voortaan kan je via elke app die IMAP ondersteunt je e-mail lezen. Er is ook een nieuwe Window 8 Mail app beschikbaar, maar vooral bij de Android app werd onder de motorkap duchtig gesleuteld.

Lees meer

Verdwijnt de computer?

18-10-13 06:53

De afscheidnemende CEO van Microsoft, Steve Ballmer haalde de voorbije dagen meermaals het nieuws met een cassante uitspraak: 'geen pc meer op elk bureau'. Hier staat hij lijnrecht tegenover de oprichter van Microsoft Bill Gates die het bedrijf groot maakte met het credo 'een pc op elk bureau'. Hij was jaren geleden de visionair die het belang van persoonlijke computers, thuis en op kantoor, inzag. En wie heeft er nu gelijk? Wel, op dit moment beiden. We verklaren ons nader.

Lees meer

Je hebt het allicht ergens gelezen. Binnen zes maanden stopt Microsoft volledig met het ondersteunen van Windows XP. Het voornaamste effect zal een stop zijn op het vrijgeven van security patches. Zo wordt je computer die op Windows XP draait, kwetsbaar voor hackers van buitenaf.

Lees meer

Met de HP Deskjet 3520 E-ALL-IN-ONE heb je de perfecte aanvulling voor al je iDevices. Printen zonder kabel en zonder netwerk, het is mogelijk met HP ePrint. 

Lees meer

Het was even wachten, maar Microsoft is gestart met de uitrol van het aangepaste besturingssysteem ‘Windows 8.1’. Deze nieuwe versie komt er nog geen jaar na de vorige nieuwe versie en dat is zeer snel. Hiermee wil de softwaremaker een gedegen antwoord geven op de kritiek die er kwam bij de lancering van de originele Windows 8. Vooral gebruikers van pc’s en laptops zonder aanraakscherm waren toen minder gelukkig.

Lees meer