Met de HP Deskjet 3520 E-ALL-IN-ONE heb je de perfecte aanvulling voor al je iDevices. Printen zonder kabel en zonder netwerk, het is mogelijk met HP ePrint. Dat printen, scannen en kopiëren als functies samengebracht worden in één enkel toestel, daar kijken we al lang niet meer van op. Met de Deskjet 3520 E-ALL-IN-ONE heb je een degelijk apparaat dat voor huiselijk gebruik meer dan geschikt is. Printen gaat tegen 8 pagina’s per minuut en wordt gevoed door vier verschillende inktcartridges. Vandaag je mag je dit tot de standaard rekenen.

WiFi

Natuurlijk kun je nog een USB kabel gebruiken. Maar waar vroeger ‘rand-apparatuur’ absoluut met een kabel aan de computer verbonden moest worden, doen we vandaag alles draadloos. Een printer delen met andere computers was nog nooit zo eenvoudig. De HP Deskjet 3520 E-ALL-IN-ONE kan zonder problemen benaderd worden via een WiFi netwerk om documenten af te printen, maar ook om documenten in te scannen. Daarvoor moet je wel de software van HP installeren.
ePrint

Als je een afdruk wil maken vanuit je iPad, iPhone of een Android smartdevice, dan kan je dat nu ook zonder een kabel. Hiervoor werd door HP speciale software ‘Wireless Direct’ ontwikkeld. Deze maakt geen gebruik van je WiFi netwerk. Er wordt een rechtstreekse verbinding tussen je iDevice en de Deskjet gelegd. Natuurlijk moet je wel aan beide zijden van die verbinding aanvinken dat je via deze werkwijze wil afdrukken.
Allen tegelijk

Zelfs als de HP Deskjet 3520 E-ALL-IN-ONE met een USB kabel met de vaste computer in huis verbonden is, dan nog kun je van op je smartphone afdrukken. En dat met vijf apparaten tegelijkertijd. Waarschijnlijk geen overbodige luxe in een huis waar een paar tieners rondlopen. De HP Deskjet 3520 E-ALL-IN-ONE staat vandaag bovendien aantrekkelijk geprijsd.