Wie een vandaag een Nokia Lumia 625 aanschaft krijgt er via de webstek van Nokia een gratis gekleurde cover bovenop. Maar met dit toestel krijg je natuurlijk veel meer dan alleen maar een kleurtje. Zo is er de ervaring van het grote scherm. Met een 4.7 inch scherm heb je net dat tikkeltje meer ruimte om video's te kijken, op het internet te surfen, spelletjes te spelen, maar ook je apps te gebruiken.

Snel

Alles wat online moet geconsumeerd worden, kan nu ook tegen een hoge snelheid. De Lumia 625 heeft 4G aan boord. Nu de meeste telefoonproviders bezig zijn om dit protocol langzaam meer zeker uit te rollen, kun je met deze smartphone voortaan video's supersnel laden en je favoriete clips zonder onderbrekingen bekijken.

Camera

Met de Lumia 625 heb je ook een meer dan behoorlijke camera bij de hand. Met een oog dat vijf megapixels scherp in beeld brengt, kom je een heel eind. Het leuke aan een smartphone is dat je de gemaakte afbeeldingen niet alleen dadelijk in het groot kan bekijken, maar dat je ze ook kan bewerken. Daar komt het grote scherm handig van pas.

Windows

De Lumia draait op Windows Phone 8, dus zitten ook standaard Microsoft Office en Outlook ingebouwd. Je kunt documenten openen, bewerken en opslaan in Word, Powerpoint, Excel en OneNote zonder de oorspronkelijke opmaak kwijt te raken. Voor professioneel gebruik is dat altijd handig. Hoe vaak heb je niet ‘te velde’ al niet eens graag één of ander document ter beschikking gehad?

Op stap

En vergeten we ook niet de ingebouwde HERE Drive+ Beta. Dat is een gratis stap-voor-stap met stem begeleide navigatie. Je kunt je kaarten op voorhand opladen en overal mee naartoe nemen. Ben je te voet, dan helpt HERE transit je om de juiste route te kiezen. En wie in Antwerpen, Brussel, Gent of Luik wandelt, die kan dat op reële beelden van de gebouwen doen. Als dat niet sexy is! Je kunt je smartphone van kleur wisselen met de verwisselbare covers. Nu tijdelijk een gratis gekleurde cover via www.nokiapromotion.nl/625gratiscover.