๎Œ”

Categorieën

Home / Computer herstellingen en service

Computer herstellingen en service

Ontdek onze uitmuntende computerhersteldiensten

Welkom bij Extrasoft, waar we uw technologische problemen omzetten in zorgeloze oplossingen. Wij zijn gepassioneerd door alles wat met computers te maken heeft en hebben meer dan 33 jaar ervaring in het herstellen, optimaliseren en beveiligen van computersystemen. Onze missie is eenvoudig: uw computer laten presteren op zijn allerbest, zodat u zich kunt concentreren op wat voor u het belangrijkst is.

Wij werken merkonafhankelijk en herstellen ook PC's en laptops die niet aangekocht zijn bij ons.

Herstellingen van computerapparatuur kan u vanaf nu ook betalen met uw Edenred ecocheques !
Betalen met ecocheques bij Extrasoft
 

Herstellen laptop
 

Onze uitgebreide dienstverlening :

Beschadigde besturingssystemen
 

1. Herstel van beschadigde besturingssystemen

Een defect besturingssysteem kan uw productiviteit ernstig belemmeren. Onze experts zijn getraind om zelfs de meest complexe problemen op te lossen. Of u nu te maken heeft met vastlopende systemen, blauwe schermen of softwarefouten, wij hebben de kennis en tools om u verder te helpen.
 

Datarecuperatie
 

2. Datarecuperatie

Het verlies van belangrijke gegevens kan een nachtmerrie zijn. Gelukkig zijn wij hier om te helpen. Ons team beschikt over geavanceerde tools en technieken om verloren of per ongeluk gewiste gegevens te herstellen. Een gecrashte harde schijf of een geformatteerde opslagmedia, wij hebben de expertise om uw waardevolle gegevens te recupereren.
 

Systeemupdates en onderhoud
 

3. Systeemupdates

Een up-to-date computer is een snelle en veilige computer. Laat ons uw systeem regelmatig bijwerken en onderhouden om ervoor te zorgen dat het soepel blijft draaien. We zorgen ervoor dat uw besturingssysteem en software altijd de nieuwste beveiligingsupdates hebben.
 

Defecte onderdelen
 

4. Vervangen en upgraden van onderdelen in uw laptop of desktop-PC

Is uw computer traag of vertoont hij hardwareproblemen? Wij kunnen defecte onderdelen snel vervangen en uw systeem weer in topconditie brengen. Van harde schijven tot grafische kaarten, wij hebben toegang tot een breed scala aan hoogwaardige vervangende onderdelen, zodat uw computer weer als nieuw functioneert.
 

Configuratie van randapparatuur
 

5. Configuratie van randapparatuur

Het aansluiten en configureren van randapparatuur kan soms een uitdaging zijn. Laat onze experts u helpen om printers, scanners, webcams en andere apparaten naadloos met uw computer te laten werken, zodat u zich kunt concentreren op uw taken.
 

Beveiliging van netwerk
 

6. Beveiliging van PC en netwerk

De digitale wereld kan gevaarlijk zijn, maar wij zorgen ervoor dat uw computer en netwerk goed beveiligd zijn. Onze experts implementeren de nieuwste beveiligingsprotocollen en adviseren u over hoe u uw digitale leven veilig kunt houden.
 

Virussen
 

7. Verwijderen van malware en virussen

Malware en virussen kunnen uw systeem vertragen en gevoelige informatie stelen. Onze experts scannen uw computer grondig en verwijderen schadelijke software. We herstellen uw computer naar zijn oorspronkelijke staat, zodat u zonder zorgen kunt surfen en werken.
 

Optimalisatie van Windows
 

8. Optimalisatie van Windows en programma's

Een snelle computer is een productieve computer. Wij optimaliseren uw Windows-besturingssysteem en zorgen ervoor dat uw programma's efficiënt draaien. Dit betekent snellere opstarttijden en soepelere prestaties. U zal versteld staan van het verschil dat onze optimalisatiediensten kunnen maken.
 

Opkuisen
 

9. Opkuisen van zowel binnen- als buitenkant van uw computer

Stof en vuil kunnen zich ophopen binnenin uw computer en de koeling verstoren. Onze grondige reinigingsdienst zorgt ervoor dat uw systeem koel blijft, optimaal presteert en zo een langere levensduur heeft. We reinigen ook de buitenkant, zodat uw computer er als nieuw uitziet.
 

WiFi


 

10. Instellen van een beveiligd draadloos thuisnetwerk

Een beveiligd thuisnetwerk is essentieel om uw gegevens te beschermen en ongewenste indringers buiten te houden. We helpen u bij het opzetten van een veilig draadloos netwerk, inclusief wachtwoordbeveiliging en firewall-configuratie, zodat u met een gerust hart kunt genieten van internetten, streamen en online werken.
 

E-mail installatie + overdracht
 

11. Instellen van e-mails en overdracht van mailhistoriek

Uw e-mail, naadloos geconfigureerd en probleemloos overgedragen. Onze deskundige computerdiensten zorgen voor de correcte instellingen van e-mailprogramma's naar uw voorkeuren, samen met een zorgvuldige migratie van uw mailhistoriek.
 

E-mail installatie + overdracht
 

12. Herstellen en onderhoud van printers

Efficiënt herstel en doeltreffend onderhoud voor uw printer. Van vastgelopen papier tot complexe technische storingen, wij bieden snelle en betrouwbare oplossingen om uw printer weer operationeel te maken. Daarnaast bieden we preventief onderhoud om problemen te voorkomen, waardoor uw printer soepel blijft functioneren..
 

E-mail installatie + overdracht
 

13. Vervangen van toetsenborden en gebroken schermen op laptops

Of het nu gaat om een versleten toetsenbord of een gebarsten scherm, onze ervaren technici staan paraat voor een vakkundige reparatie. We bieden hoogwaardige vervangende onderdelen en zorgen voor een nauwkeurige installatie, zodat u snel weer aan de slag kunt.
 

E-mail installatie + overdracht
 

14. Waterschade verhelpen bij laptops of desktops

Onze technici zijn gespecialiseerd in het redden van laptops die zijn blootgesteld aan waterschade. Van grondige inspectie tot zorgvuldige droging en reparatie van interne componenten, wij bieden doeltreffende oplossingen om uw laptop weer tot leven te brengen. Onmiddellijke actie na waterschade is essentieel, en ons team staat klaar om snel en effectief te handelen, met als doel om uw toestel weer optimaal te laten functioneren.


 

Waarom kiezen voor Extrasoft ?

Onze reputatie als vertrouwde computerherstelspecialisten is gebouwd op jarenlange toewijding aan onze klanten. Hier zijn enkele redenen waarom u voor ons zou moeten kiezen :

Ervaring en Expertise

Met meer dan 33 jaar ervaring zijn we experts in ons vakgebied. Onze technici zijn hoogopgeleid en beschikken over jarenlange ervaring in de technologiebranche. We hebben duizenden computers hersteld en geoptimaliseerd, en we weten wat werkt.

Gepersonaliseerde Service

Bij Extrasoft geloven we in persoonlijke aandacht. We luisteren naar uw specifieke behoeften en bieden oplossingen die bij u passen. Geen enkel probleem is te groot of te klein voor ons.

Snelle en Betrouwbare Dienstverlening

We begrijpen dat u uw computer snel nodig heeft. Daarom streven we naar snelle en betrouwbare dienstverlening. We doen ons best om uw problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Concurrerende Tarieven

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn. We bieden eerlijke en concurrerende tarieven voor al onze diensten. U krijgt waar voor uw geld bij Extrasoft.

Klanttevredenheid

Onze klanten zijn onze beste ambassadeurs. We hebben een lange lijst van tevreden klanten die keer op keer bij ons terugkomen.

Voorbeeld Afbeelding
Neem contact met ons op 
 

Neem contact met ons op

Of u nu een dringend computerprobleem heeft of gewoon uw systeem wilt optimaliseren, Extrasoft staat voor u klaar. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw computerervaring kunnen verbeteren.

Elke herstelling gebeurt steeds in overleg met u, hoeveel tijd we er aan besteden en voor welke prijs. Uw privacy blijft ook steeds gewaarborgd.

Bezoek onze winkel, gelegen op de Brugsesteenweg 212 in Gent om persoonlijk met onze experts te spreken, of neem contact met ons op via 09/236-16-07 of techniek@extrasoft.be om uw computerproblemen te bespreken. We zijn er om u te helpen en u te voorzien van de best mogelijke service.
 

Tarieven :

  • Standaardtarief: 14 EUR per begonnen kwartier (minimumtarief is 14 EUR).

  • Spoedtarief: 17 EUR per begonnen kwartier (minimumtarief is 17 EUR).
    De herstelling is dan normaal gezien binnen de 24 uren klaar
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies