๎Œ”

Categorieën

Home / Over ons

Over ons

Welkom bij Extrasoft

Al meer dan drie decennia lang zijn wij de toonaangevende winkel in Gent voor alles wat met computers te maken heeft. Onze computerwinkel heeft een welverdiende reputatie opgebouwd als dé plek voor kwalitatieve producten en uitstekende service. Of u nu op zoek bent naar de nieuwste technologieën, reparatieservices of deskundig advies, wij staan voor u klaar met een schat aan ervaring en expertise. 

Voorbeeld Afbeelding 
Onze geschiedenis 

Onze geschiedenis

Sinds onze oprichting in 1990 hebben we ons voortdurend ingezet om onze klanten te voorzien van de beste computerproducten en -diensten. Wat begon als een bescheiden winkel is uitgegroeid tot een gevestigde naam in de computerbranche. Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid heeft ons geholpen om meer dan 33 jaar lang succesvol te zijn.


 

Ons aanbod

Onze uitgebreide webshop is uw one-stop-shop voor alles wat met computers te maken heeft. Of u nu op zoek bent naar krachtige laptops, desktopcomputers, randapparatuur, of zelfs op maat gemaakte systemen, wij hebben het allemaal. Ons zorgvuldig samengestelde assortiment bevat producten van gerenommeerde merken die bekend staan om hun betrouwbaarheid en prestaties. Als het gaat om software, hebben we een brede selectie van besturingssystemen, productiviteitssoftware, beveiligingsprogramma's en meer. Onze experts helpen u graag bij het vinden van de juiste software voor uw behoeften en bieden ondersteuning bij de installatie ervan.
Hier kan u een overzicht vinden van alle merken die we verdelen.


 

Ons aanbod


 
Reparaties en onderhoud 

Reparaties en onderhoud

Bij Extrasoft begrijpen we dat computerproblemen frustrerend kunnen zijn. Daarom bieden we een uitgebreide reparatieservice om u te helpen bij het oplossen van hardware- en softwareproblemen. Onze technici zijn hoogopgeleid en hebben jarenlange ervaring in het diagnosticeren en repareren van verschillende computerproblemen. Of uw computer nu traag is, een virus heeft opgelopen, schermproblemen heeft of andere problemen ervaart, wij staan klaar om te helpen. We streven ernaar om reparaties snel en efficiënt uit te voeren, zodat u zo snel mogelijk weer aan het werk kunt. 

Service en deskundigheid

Onze klanten keren keer op keer naar ons terug vanwege onze ongeëvenaarde service en deskundigheid. Ons toegewijde team staat altijd paraat om uw vragen te beantwoorden, advies te geven en oplossingen te bieden voor al uw computerbehoeften. Wij begrijpen dat technologie voortdurend evolueert, en we houden ons voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche. Dit stelt ons in staat om u up-to-date advies te geven en u te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over uw computeraankopen. 

Deskundigheid 
klantentevredenheid


 

Klantentevredenheid

Bij Extrasoft is klantentevredenheid onze hoogste prioriteit. We streven er altijd naar om uw verwachtingen te overtreffen en u te voorzien van de beste producten en diensten. Onze klanten waarderen ons om onze eerlijkheid, integriteit en betrouwbaarheid. U kan de reviews van onze klanten terugvinden bij de Google Reviews: 

Duurzaamheid

Bij Extrasoft zijn we ons bewust van de impact van elektronica op het milieu, en we zetten ons in voor duurzame praktijken. We nemen deel aan recyclingprogramma's voor elektronica om ervoor te zorgen dat oude apparaten op een verantwoorde manier worden afgevoerd en gerecycled. Bovendien bieden we energiezuinige en milieuvriendelijke productopties aan, zodat u kunt bijdragen aan een groenere toekomst terwijl u geniet van de nieuwste technologie. 

Duurzaamheid 
Bezoek Extrasoft 

Bezoek Extrasoft

Of u nu een nieuwe computer wilt aanschaffen, hulp nodig heeft bij reparaties of gewoon deskundig advies zoekt, Extrasoft staat voor u klaar. Met meer dan 30 jaar ervaring en een toegewijd team van professionals, zijn we er trots op dat we uw vertrouwde partner zijn in de wereld van computers.
Bezoek onze webshop vandaag nog om ons uitgebreide aanbod te ontdekken, of kom langs in onze winkel om persoonlijk advies te krijgen. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en u te helpen met al uw computerbehoeften.
Bij Extrasoft draait alles om u, en we streven ernaar om u de best mogelijke ervaring te bieden. 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.